Alkalmainkat Pilisvörösvár Fő út 47 szám alatt hátul az iparkamara épületében tartjuk.

Ha valaki jelzi a szükségét, az utazásban szívesen segítünk.

 

Vasárnapi istentisztelet

Minden vasárnap 10:00-tól

 

Hétközben házi imaközösségeket tartunk.

Vasárnapi istentiszteletről

Az igehirdetésben tanulunk Istenről, hogy egyre mélyebben megismerjük Őt a Szentírásból. Az igehirdetésekről hangfelvételt is készítünk, amelyek a helyszínen igényelhetők. Ezalatt az óvodás és alsós gyerekeknek külön interaktív bibliai foglalkozást tartunk. A Biblia tanítása szerint másokért is könyörgünk, közbenjárunk értük. Ha valakinek szüksége van imádságra, azt minden alkalommal kérheti 10 órától az imaközösségben.

Elmondjuk egymásnak a velünk történt csodákat, bizonyságokat. Bátorítjuk egymást – az élő Istennel egy élő személyes kapcsolatra -, hogy Isten erejét, munkáját a hétköznapokban is megtapasztalhassuk mindnyájan!

Rendszeresen úrvacsorázunk minden hónap első vasárnapján.

Bibliaóráról

Isten terve az, hogy józanul, igazságosan és kegyesen éljünk a világban. (Titusz 2 11-14) Ahhoz, hogy az Istenfélelem ereje működjön, az Igét megragadjuk és abban megmaradjunk, fontos, hogy egyre többet figyeljünk az Isten beszédére.

Az Igazság (maga Jézus) megismerhető. A gondolkodásunkat az Ige megismerése által formálhatjuk.

Ha oda tudod szánni hetente ezt az egy órát, hiszem, hogy hasznos lesz a számodra.

Adományokat a helyszínen kihelyezett gyűjtőládába vagy a közösség bankszámlájára a K&H Banknál vezetett Magyarországi Baptista Egyház nevén lévő 10402104-49575357-55501007 számú alszámlára fogadunk. Az adakozás senkire nézve nem kötelező, de mindenki számára lehetőség, hogy ilyen módon is dicsőítse Istent, támogassa a missziót.